Gravidoppdatering uke 24

Termin: 23 september.

På veg:24 +0 babyen er 30 cm og veier 680 i starten av uken og 790 i slutten av denne uken. Igjen til termin: 114 dager i gjen til termin. Altså 16 uker og 3 dager til termin.

Kjønn: en liten jente venter vi <3

Navn:Ikke 100 % bestemt noe navn ennå, men vi har navn som vi tenker på.

Aktivitet i magen:Sparkene er veldig kraftige og ho er veldig aktiv. Og synes veldig godt utenpå som det har gjort over lengre tid.

Babyens søvnmønster:Ho er veldig aktiv på formiddagen, og ettermiddagen sover ho. også har ho en periode på kvelden der ho er ganske aktiv.

Leie:Etter en del ultralyder så ligger ho med hode ned og har gjort det hver gang vi har vært inne. Så håper hun forsetter sånn :)

Vann/hevelser i kroppen:Fremdeles ingenting, og håper det forsetter sånn lenge ennå. Mors søvn: Jeg sover ganske lett, så våkner av ingenting, men jeg vil påstå at søvnen har blitt bedre med ukene enn det var før, nå klarer jeg og sove flere timer sammenhengene enn jeg gjorde tidligere.

Humør:Jeg blir veldig lett irritert og kan bli ganske sur om jeg virkelig blir irritert, og det går som regel utover min kjære samboer.

Nytt utstyr denne:Har kjøpt en ny jakke til ho. En kjole og body som ho fikk av mormora si :)

Utstyr som enda mangler:Seng Babycall Bilstol og base til bilstol Vognpose Vogn ( som jeg får i juli ) Newborn sete til Tripp Trapp Vippestol Det var det jeg kunne komme på akkurat nå.

Vektøkning:Jeg har gått opp 4 kg av dei 5 jeg gikk ned, noe jeg er kjempe glad for.

Neste kontroll:Neste gang skal jeg til legen i uke 28, så jordmortime etter det. Også skal jeg på 3D nå 13 juni :)

Plager:Jeg har fått bekkenløsning noe jeg kjenner veldig godt til.

Strekkmerker: Ingen strekkmerker som er kommet frem ennå.

Kynnere:Jeg har en del kynnere på kvelden.

Barnerom:jeg får ikke laget til barnerommet før vi flytter inn i det nye huset som holder på og bygges nå, så blir ikke få laget det til før rundt oktober.

Tanker om fødselen:Jeg har egentlig veldig masse tanker om fødselen siden jeg har fødsel angst. Så skal snakke med jordmor om fødsel neste gang.

Cravings:Jeg har cravings på is og sjokomelk og ikke minst Stratos :)

Høygravid: Er en stund til det ennå:) Utålmodig: På en måte ja, på en annen måte nei. Jeg syns det er kjempe koselig og gå gravid, men jeg er veldig utolmodig fordi jeg vil se den lille prinsessa. Men jeg nyter tiden som gravid.

Sykehusbag:Så langt i tankene har jeg ikke kommet ennå, får se når det nærmer seg litt mer:)

Tungt: Føles ikke så veldig tungt ennå nei :)

Merkene på siden av magen er pågrunn av toppen:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaveronica90

mammaveronica90

26, Førde

Mamma til Joakim og Simon. Samboer med Kent Marius. Venter en liten jente i september! <3

Kategorier

Arkiv

hits