Vi reiser avgårde i mårra!

Måneden som gikk var helt fantastisk ! Syns alltid mai er en måned som går veldig fort. Det har vært både oppturer og nedturer i mai. Har hatt mangen fine dager, og noen dager som ikke har vært fult så fine! Vi bestilte oss tur til Bergen, vi bestilte oss tur til Kristiansand, noe som jeg gleder meg masse til nå i juni.

Reiser faktisk til Bergen i mårra, og skal vere der til søndag, der vi skal reise og se oss litt rundt. Vi skal handle inn forskjellige ting til den lille jenta. Vi trenger en del små ting som vi skal handle der, også skal vi sove på ett helt fantastisk hotell. Jeg kan vell ærlig innrømme at jeg gleder meg noe helt sinnsykt til hotell frokosten. Bare komme ned , spise frokosten uten og måtte lage den til selv, bare plukke og velge det man vil ha. Mamma, stefaren min og samboeren er dei jeg skal reise med.

Hvor ofte sover jeg på hotell ? Det er ganske sjeldent. Så jeg unner meg faktisk en tur på hotell der jeg kan bare slappe helt av og få alt servert.

Vi reiser avgårde etter 12 i morgen. Og skal så klart ta bilde av hotellrommene, oppdatere dere om innkjøp og plasser jeg er og spiser.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaveronica90

mammaveronica90

26, Førde

Mamma til Joakim og Simon. Samboer med Kent Marius. Venter en liten jente i september! <3

Kategorier

Arkiv

hits