10 ting du ikke kanskje ikke viste om meg!

10 ting du ikke viste om meg!

1. Jeg har spilt fotball siden jeg var 6 år gammel, jeg har hatt pauser når jeg har vært gravid, men utenom det så har jeg holdt på hele veien. Desverre sliter jeg med kne skade, så har vært en del ute også. Men nå får jeg 1 år pause igjen, så håper kneet kommer seg litt :)

2. Jeg hater og ta fly, jeg tar ikke fly med mindre jeg er nødt, sånn som til syden og sånn, men da gruer jeg meg i flere uker i forveien til det.

3. Jeg er en veldig rastløs person,jeg sitter sjeldent hjemme og ikke gjør på noe. Det har jeg rett og slett ikke ro i rompa til.

4. Jeg var avhengi av cola før, men har klart og slutte etter jeg ble gravid, noe jeg er kjempe stolt over :)

5. Jeg hater og lage mat, men jeg er veldig glad i og spise mat. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er blitt sånn at jeg ikke liker og lage mat.

6. Jeg er til vanlig ett b menneske, jeg kan sove til langt utpå dagen om jeg får lov til det. Har snudd seg litt etter jeg ble gravid faktisk!

7. Jeg hater og vere forsein til ting jeg skal på eller har avtale om. Da er hele dagen min ødelagt. Jeg er nødt og vere presis eller helst før.

8. Jeg elsker og strikke, det er faktisk kjempe kjekt og avslappende, etter en stressende dag så liker jeg godt og sette meg ned med det på kvelden.

9. Jeg ser på alt som heter fotball! Jeg tror jeg er over snittet glad i fotball.

10. Jeg er ikke en sjenert person. Jeg sier ting rett ut som det er, jeg er overhode ikke frekk mot folk, men mener jeg noe, så legger jeg ikke skjul på det for og si det sånn.

2 kommentarer

Thea Mariel

01.06.2017 kl.19:53

vi har mye til felles ser det ut som, spesielt det med å lage mat og spise mat, haha!

mammaveronica90

01.06.2017 kl.20:16

Thea Mariel 👑: haha :) ja jeg har alltid vært sånn :)

Skriv en ny kommentar

mammaveronica90

mammaveronica90

26, Førde

Mamma til Joakim og Simon. Samboer med Kent Marius. Venter en liten jente i september! <3

Kategorier

Arkiv

hits