Det her presset gjør meg sint !

Hvor mye press er det ikke rundt om ? Enten det gjelder kroppen, rus og alkohol. Jeg blir rett og slett dårlig av tanken på at mine unger vokser opp nå, det er rett og slett skremmende.

Velger man og ikke drikke alkohol, så blir man sett ned på? Og hvorfor det ? Betyr det at den personen er noe mindre kjekk og vere med ? Fordi han/ho velger og ikke drikke seg fra sans og samling å ligge ei grøft og kave senere på natta eller har fylleangst for alt han/ho ville sagt dagen før .. nei virkelig, om en person velger og ikke drikke, og vil vere med deg, sett pris på det. Den personen kan minst vere like kjekk og vere med selvom den velger og ikke drikke. Du ska vere glad du har noen rundt deg som er edru og kan passe på NETTOPP deg som velger og drikke. Og det er ingenting galt i og drikke men der er heller ingenting galt i og velge å ikke drikke.

Og hva skjer med det kroppspresset ? Det er jenter helt nede i 10 års alderen som begynner og planlegge hva dei skal bruke konfirmasjonspengene sine på, som nye pupper osv.. er det virkelig sånn det burde være ? Er det virkelig sånn vi vil ha det ? Jeg kan ikke forstå hvorfor det er sånn, eller jo jeg kan det med alle som deler at det er så flott og bra og fikse på kroppen, men alle ulempene med det da, kommer det fram? Nei det er svært sjeldent. Det er bedre at folk tenker at man skal vere fornøyd med sånn som man er. Jeg har ei jente selv som skal vokse opp i det her, og jeg ønsker ikke at hun skal se på seg selv og føle at ho burde fikse på sånn og sånn fordi alle andre gjør det!

Jeg har to gutter som skal vokse opp i alt det her, kroppspresset er kanskje ikke like gale når det gjelder gutter, men rus og alkohol, jeg må bare si jeg er livredd. Jeg blir faktisk skremt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaveronica90

mammaveronica90

26, Førde

Mamma til Joakim og Simon. Samboer med Kent Marius. Venter en liten jente i september! <3

Kategorier

Arkiv

hits